in

Lamborghini-bestuurder kent de wet beter dan politieagent

Lamborghini-bestuurder dubai-oregon

Een Lamborghini-eigenaar uit Dubai was onlangs op vakantie in Canada en de Verenigde Staten en nam zijn Italiaanse supercar mee. De man werd vervolgens aangehouden door een Oregon State Trooper en wat volgde was een prachtige discussie over de wet.

Dashcam-materiaal dat door de man naar YouTube is geüpload, laat zien hoe de Oregon State Trooper de Lamborghini benadert en beweert dat hij hem heeft aangehouden omdat de supercar geen nummerplaten heeft. Dat heeft de Lamborghini echter wel, maar het zijn nummerplaten uit Dubai en de bestuurder probeert uit te leggen dat het toegestaan is om met deze platen te rijden.

Voertuigen die geregistreerd zijn een ander land, hoeven niet geregistreerd te zijn in het land waar ze zich op dat moment bevinden. Op voorwaarde dat de eigenaar geen inwoner is van het land of zich meer dan 30 dagen in het land bevindt. Tijdens de aanhouding probeert de Lamborghini-bestuurder dit meerdere keren aan de Oregon State Trooper uit te leggen, maar de politieagent roept dat hij de wet kent en vraagt ​​de man uit Dubai herhaaldelijk om een ​​groot aantal documenten.

Na ontvangst van het rijbewijs, de Dubai-registratie en een verzekeringsbewijs, snapt de politieagent nog steeds niet hoe het zit maar beweert dat hij door moet naar een andere noodoproep. De agent geeft de papieren terug, roept dat de Lamborghini-bestuurder een tijdelijke vergunning nodig heeft en gaat ervandoor. Waarschijnlijk wetende dat hij fout zat.

Via: Carscoops

Video: Lamborghini-bestuurder kent de wet beter dan politieagent

Lamborghini-bestuurder kent de wet beter dan politieagent

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *