in

Lamborghini-bestuurder knalt op Pickup, vlucht in Mercedes

Een Lamborghini-bestuurder in Miami werd door een bewakingscamera gefilmd terwijl hij achterop een pickup-truck botste en vervolgens op de vlucht sloeg.

ABC News meldde dat op zaterdagochtend rond half acht ’s ochtends een brandweerman uit Miami Beach met zijn zwarte pickup op reis ging. Terwijl hij langzaam een rood licht naderde op een kruispunt, werd hij van achteren aangereden door een Lamborghini Huracan Spyder. Zowel de bestuurder als de passagier van de Lamborghini sprongen snel uit de supercar en renden naar het trottoir, waar een zwarte S-Klasse stond die achter de Lamborghini reed. Het duo sprong vervolgens in de Mercedes-Benz en ging ervandoor.

De pickup truck werd nauwelijks beschadigd door de crash. De Lamborghini had daarentegen flinke schade aan de voorkant. De voorbumper werd verwoest, de motorkap opengescheurd en beide airbags gingen af. Het is nog onduidelijk waarom de bestuurder en de passagier op de vlucht sloegen, maar de kans is groot dat de Lamborghini gestolen was.

Video: Lamborghini-bestuurder knalt op Pickup

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Audi RS dragrace

Vier generaties Audi RS in een dragrace

Band ontploft

Dit gebeurt er als je een band te hard oppompt