in

Petrolicious – Lamborghini Countach

Vroeger was alles beter toch? Supercars waren nog uniek, hoefden niet te voldoen aan milieuregelgeving en carrosseriebouwers hoefden geen verantwoording af te leggen aan de CFO’s. When Outrageous Was Possible.

Aan de andere kant waren supercars als de Lamborghini Countach zo onpraktisch als de pest en behoorlijk fragiel. Het instappen kost je ongeveer een kwartier, rijcomfort is er niet, je hebt slecht zicht rondom en zo briljant waren de prestaties nou ook weer niet. Desondanks is de Lamborghini Countach een icoon uit een prachtig tijdperk, autoliefhebbers zullen altijd blijven kwijlen bij het zien van deze auto.

Petrolicious ging op bezoek bij de eigenaar van een Lamborghini Countach, James Chen van Axis Wheels, om een prachtige short movie te maken over deze iconische auto en zijn eigenaar. Een beetje zoals Depth of Speed en Stephen Brooks al tijden video’s maken, Automotive Storytelling.

Video: Petrolicious – Lamborghini Countach

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Super Slow Motion Tire Explosion

Super Slow Motion Tire Explosion

Audi S4 haalt 418 km/h op Bonneville

Audi S4 haalt 418 km/h op Bonneville