in

Deze Lamborghini Diablo SV heeft een Flame Kit

Een Lamborghini Diablo is als het drankje Rivella, dat heeft geen opsmuk nodig. Ik vraag me dan ook altijd af waarom eigenaren zich geroepen voelen om hun klassieke Lamborghini uit te rusten met allerlei toeters en bellen.

Deze Diablo SV, met een achterin een 5.7-liter V12-motor die 510 pk naar de achterwielen stuurt, is uitgerust met een ‘Flame Kit’ van Kream Developments. Blijkbaar had de Lamborghini iets meer showelement nodig volgens zijn eigenaar en als je weet wie dat is, dan snap je wel waarom hij dit heeft gedaan. Eigenaar Danny Lambo is zelf namelijk ook nogal een foute verschijning..

Begrijp me niet verkeerd, af en toe een vlammetje uit de uitlaat is best leuk, maar tegenwoordig lijkt het erop alsof iedere supercar minimaal vlammen van een meter moet spuwen om erbij te horen. Volgens Danny is zijn Diablo SV de luidste van heel Groot-Brittannië, wees gewaarschuwd dus met koptelefoons!

Video: Lamborghini Diablo SV met Flame Kit

 

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Chevy Bel Air

Vader wordt verrast met een 1955 Chevrolet Bel Air

Toyota Celica V8

Deze monsterlijke Toyota Celica heeft een V8 en een GT-R AWD Systeem