in

Deze Lamborghini Huracan is bedekt met 1.3 miljoen Swarovski’s

Deze Lamborghini Huracan is van Instagram-poppetje Daria Radionova en zij heeft haar Italiaanse exoot door Vinceri UK laten bedekken in 1.3 miljoen rode Swarovski-kristallen. Een klusje dat maanden in beslag nam omdat de kristallen stuk voor stuk met de hand geplaatst werden. Hier zie je hoe dat in zijn werk ging.

Daria was in 2014 een van de eerste die haar auto, toen een Mercedes CLS, bedekte met de glimmers. Inmiddels zijn we een aantal jaar verder maar Radionova is weinig veranderd, nog steeds draait het om bling bling en wil ze het liefst alles bedekt hebben in Swarovski’s.

Toen de auto net opgeleverd was reed ze ermee door Oxford Street in Londen en veroorzaakte een ware opstopping in de bekende winkelstraat. Volgens haar Instagram kon ze een half uur lang niet voor- of achteruit door de vele toeschouwers. Dat was vast niet de bedoeling, ze lijkt me niet het type dat op zoveel aandacht zit te wachten.

Video: Lamborghini Huracan bedekt met Swarovski’s

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Mercedes-Benz G63 AMG 6x6 vast in sneeuw

Man rijdt Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 vast in dik pak sneeuw

Nikolay Gryazin vliegt met Skoda R5 over winterse rallyproef

Nikolay Gryazin vliegt met Skoda Fabia R5 over winterse nachtproef