in

Lamborghini Huracán Spyder gaat bijna kopje onder

Het was afgelopen weekend behoorlijk nat in Miami, waar tropische storm Edna zorgde voor overstromingen. Om door een ondergelopen straat te rijden is een heel slecht idee, tenzij je in iets groots zit, zoals een Land Rover of een ander voertuig met flinke bodemspeling.

Een Lamborghini Huracán Spyder voldoet niet aan deze eisen, maar dat hield deze bestuurder niet tegen. Terwijl twee andere personenauto’s niet door de ondergelopen straat durven rijden, knalt deze Lamborhini-bestuurder gewoon door. De bestuurder had waarschijnlijk deze video gezien en gedacht hebben; ‘dat kan prima’.

De middenmotor van de Huracan heeft een redelijk hoge luchtinlaat, wat ervoor gezorgd heeft dat de V10-motor geen water naar binnen heeft gezogen. De voorkant van de supercar gaat echter helemaal kopje onder en met een stoffen kap is dat geen hele slimme actie. Aan de andere kant, de Lamborghini heeft het gered, dus wie zijn wij om te oordelen. Ging inderdaad prima!

Video: Lamborghini Huracán Spyder gaat bijna kopje onder

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mercedes-AMG GT 63 S herovert Nürburgring record

Mercedes-AMG GT 63 S herovert Nürburgring record

1.800 pk Lamborghini Huracán trek bizarre wheelie

1.800 pk Lamborghini Huracán trek bizarre wheelie