in

Lamborghini Huracán Super Trofeo Duikt op in Monterey

Het zal niet lang meer duren voordat Lamborghini officieel de Huracán Super Trofeo onthuld, een Nederlandse spotter liep de auto namelijk tegen het lijf terwijl er persfoto’s geschoten werden.

De Lamborghini Huracán Super Trofeo werd gespot in Monterey, waar morgen deze Ferrari 250 LM Scaglietti onder de hamer gaat. De Huracán Super Trofeo is de opvolger van de Gallardo Super Trofeo en zal vanaf volgend seizoen te zien zijn in de Blancpain Super Trofeo series. In eerste instantie als een eigen klasse binnen deze series, totdat de oudere modellen uitgefaseerd zijn.

Specificaties zijn er helaas nog niet, die zullen binnenkort wel vrijgegeven worden, maar duidelijk is dat de aerodynamica flink aangepast is voor de raceauto. Daarnaast mag je verwachten dat de Huracán Super Trofeo een stuk lichter is, een rolkooi bevat, op Pirelli slicks staat en gewoon vierwielaandrijving heeft. Dat had zijn voorganger namelijk ooka.

Hij ziet er gemeen uit en hij klinkt fantastisch, check het zelf na de klik!

Video: Lamborghini Huracán Super Trofeo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Minardi F1 Demo op Circuit Zandvoort

Minardi F1 Demo op Circuit Zandvoort

Dodge Charger SRT Hellcat Krijgt ook 707 pk

Dodge Charger SRT Hellcat Krijgt ook 707 pk