in

Lamborghini probeert Aventador-opvolger wanhopig te verbergen

We weten dat Lamborghini net de 12-jarige productie van de Aventador heeft beëindigd met de LP 780-4 Ultimae. Het nieuwe V12-model wordt naar verwachting ergens eind 2022 onthuld en de Italiaanse fabrikant is volop bezig met de ontwikkeling.

Logischerwijs wil Lamborghini het nieuwe V12-model zo lang mogelijk geheim houden. Dus toen één van de prototypes, begeleid door een Urus, gespot werd bij de ingang van de fabriek, besloten de testrijders om achteruit weg te rijden en een andere ingang te nemen. Ondertussen probeerde de Urus het zicht van spotter Varryx te blokkeren, wat voor voor een bijzonder tafereel zorgde.

De nog naamloze opvolger van de Aventador krijgt een V12 plug-in hybride met minstens 780 pk. We verwachten dat het topmodel dan ook eindelijk een versnellingsbak met dubbele koppeling krijgt.

Video: Lamborghini probeert Aventador-opvolger te verbergen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Bizarre inhaalactie op N34 gaat maar net goed

Bizarre inhaalactie op N34 gaat maar net goed

Mercedes-AMG One is eindelijke klaar!

Mercedes-AMG One is eindelijke klaar!