in

Lance Stroll weet het gaspedaal niet te vinden

Pastor Maldonado sloopte weleens iets tijdens een demonstratie in zijn periode bij Williams, maar hij probeerde in ieder geval een mooie show te geven. Lance Stroll maakte zichzelf gisteravond compleet belachelijk tijdens F1 Live in London door als een oud wijf over het parcours te rijden en meerdere malen een bocht niet door te komen zonder te steken.

In de eerste bocht van zijn eerste run kwam de 18-jarige Canadees al stil te staan. Nadat hij door monteurs achteruit werd geduwd reed Stroll op een slakkengang langs het publiek. Een van de bochten in het parcours was nogal krap en de meeste coureurs gaven hier een stoot gas om de achtkant om te laten komen. Lance echter niet.

In de tweede video hieronder kun je zien hoe alle coureurs het publiek proberen te vermaken met donuts en power slides, en hoe Lance Stroll wederom de bocht niet doorkomt. Dit is toch beneden het niveau van een Formule 1-coureur?

Video: Lance Stroll weet het gaspedaal niet te vinden

Collega’s laten zien hoe het moet

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Supercharged Audi R8 V10 Plus 0-324 kmh

Supercharged Audi R8 V10 Plus 0-324 km/h

Travis-Pastrana-Mt-Washington-Record

Travis Pastrana heeft Mt. Washington Hillclimb record verbroken