in

Latvala komt even voorbij vliegen in zijn Polo R WRC

We schreven het al eerder, het leek tijdens de Rally van Polen erop alsof het Group B tijdperk teruggekeerd was. Het publiek stond onvoorstelbaar dicht langs het parcours en zagen rallyauto’s op enkele centimeters voorbij vliegen. Maar deze negen seconden durende video slaat echt alles!

Het is altijd leuk om een fly-by van dichtbij te zien, maar dit gaat zo gigantisch hard dat als er iets mis gaat het niemand overleefd. Jari-Matti Latvala komt in deze video zo hard voorbij vliegen in zijn Volkswagen Polo R WRC, dat de jongen die op de voorgrond staat te filmen niet eens de tijd heeft om te reageren en mee te draaien.

Toegegeven, de beelden zijn fantastisch, ongelooflijk zelfs. Een WRC-auto op volle snelheid over gravel zien vliegen, achtervolgd door een helikopter, is pure autosport-porno. Maar wat nemen die mensen langs de weg een risico!

Video: Latvala vliegt in zijn Polo R WRC

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jules Bianchi F1 Tribute

Jules Bianchi F1 Tribute

DTM Silhouette met Suzuki GSX-R motor

DTM Silhouette met Suzuki GSX-R motor