in

Liberty Walk Aventador breekt ‘No Engine Revving’ regel

De SEMA Show is de grootste en belangrijkste tuner show ter wereld. Jaarlijks komen er 60.000 verkopers naar Las Vegas om te zien wat er nieuw is in de tuningwereld en wat er gekocht moet worden. Dit aantal lijkt misschien niet veel maar SEMA is niet toegankelijk voor publiek, enkel voor bedrijven.

Het resultaat is dus dat er een hoop autoliefhebbers buiten staan te wachten om een glimp op te vangen van deze extreme bolides, om deze bezoekers tegemoet te komen hebben de organisatoren de SEMA Cruise Lane in het leven geroepen. Een korte laan waar tuners hun creaties aan het publiek kunnen tonen, in stilte en zonder burnouts.

Dat is voor de  Liberty Walk Aventador natuurlijk onmogelijk. Burnouts lieten ze weliswaar achterwegen maar het publiek verdiende het om het geluid van de V12-motor door de Armyrtix uitlaat te horen. Zoals we inmiddels wel weten is dat geen straf om naar te luisteren.

Video: Liberty Walk Aventador breekt ‘No Engine Revving’

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Liberty Walk Aventador breekt ‘No Engine Revving’ regel

Reageer op deze video