in

Liberty Walk Ford Mustang GT 5.0

Liberty Walk is wereldwijd bekend vanwege buitensporige verbreding van auto’s. Het begon allemaal met Lamborghini’s en Ferrari’s, maar inmiddels maakt de Japanse fabrikant bodykits voor allerlei sportauto’s en supercars. Ook de muscle cars worden niet overgeslagen, er is een kit voor de Dodge Challenger en ook voor de Ford Mustang GT.

Dit is de eerste Liberty Walk Ford Mustang en de ponycar is voorzien van de kenmerkende spatborden, nieuwe voor- en achterbumpers, een aangepaste grille, een nieuwe diffuser aan de achterzijde en een ducktail op de kofferbak. Ultrabrede velgen vullen de enorme wielkasten, die achter maar liefst 15 cm breder zijn dan standaard. Deze Mustang heeft een optioneel Airrex luchtveringssysteem waardoor de rijhoogte naar wens kan worden ingesteld.

De volledige bodykit voor de Mustang kost $6.800 en de luchtvering kost nog eens $7.900 extra. De bodykit is al een kleine anderhalf jaar op de markt maar we vonden deze video te vet om hem niet te delen. Wat vinden jullie van de Liberty Walk Ford Mustang GT 5.0?

Video: Liberty Walk Ford Mustang GT 5.0

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Ferrari F40 naar topsnelheid

Ferrari F40 tikt 317 km/h aan op Japanse snelweg

De Bugatti La Voiture Noire is nog hartstikke nep

De Bugatti La Voiture Noire is nog hartstikke nep