in

Liberty Walk GT-R R35

Tuner Liberty Walk is hét helemaal op dit moment. Op SEMA stalen zij de show met een widebody 458 Italia en Nissan GT-R en kort daarvoor zagen we een zeer luidruchtige Liberty Walk BMW M3. De widebody stijl is in Japan al jaren populair en Liberty Walk is daarvan misschien wel het beste, meest recentste voorbeeld.

In deze video zien we een lichtblauwe, widebody Nissan GT-R met air suspension en een Armytrix uitlaatsysteem. Het titanium valvetronic exhaust system van Armytrix hebben we al vaker gezien maar is nu voor het eerst beschikbaar op de GT-R R35. Het systeem heeft drie standen, (ON, OFF, AUTO), en zelfs in auto-modus kan de bestuurder bepalen bij welk toerental de klep geopend moet worden. Het Titanium systeem is iets lichter en zorgt voor een kleine vermogenstoename, maar belangrijker, voor een fanatisch geluid.

Laat die speakers maar brullen en bekijk de video in ‘high def’. Een bezoek aan deze pagina is natuurlijk niet compleet zonder reactie dus laat ons weten wat je van de auto vindt.

Video: Liberty Walk GT-R R35

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

IndyCar 2014  - Detroit Dual Highlights

IndyCar 2014 – Detroit Dual Highlights

Ook de nieuwe S-Klasse Maybach wordt getest op de Ring

Ook de nieuwe S-Klasse Maybach wordt getest op de Ring