in

Liberty Walk Lexus LC 500

De Lexus LC 500 is een prachtige, luxueuze coupé met een atmosferische 5.0-liter V8-motor. De 477 pk sterke achtcilinder klinkt fantastisch, helemaal zonder dempers, maar de LC 500 is absoluut geen sportauto. Daar is hij met ruim 1.900 kg gewoon te zwaar voor.

Jerald uit Los Angelos heeft zijn Lexus LC 500 een complete metamorfose gegeven om de auto wat sportiever te laten ogen. De Japanner is voorzien van een Liberty Walk bodykit, Rotiform-velgen, een spoiler van Voltex, Armytrix-uitlaatsysteem en luchtvering om de koets zo dicht mogelijk naar het asfalt te brengen.

Het interieur wordt niet goed in beeld gebracht in deze video, maar we zien in ieder geval een set kuipstoelen van Bride in combinatie met Takata-gordels en achterin een halve rolkooi.

Het is de eerste keer dat we een Lexus LC 500 zien met een bodykit van Liberty Walk, waardoor het karakter van de auto geheel getransformeerd wordt. Wat vinden jullie van het resultaat?

Video: Liberty Walk Lexus LC 500

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW E36 M3 GTR in Hillclimb Racing

BMW E36 M3 GTR in Hillclimb Racing

Tesla Model Y Review

Eerste rijtest van de Tesla Model Y Performance