in

Liberty Walk heeft nu ook bodykit voor de Mercedes-AMG C63

We hebben er maanden op moeten wachten sinds de aankondiging, maar Liberty Walk heeft nu ook een bodykit voor de Mercedes-AMG C63. De nieuwe look is toegepast op de vorige generatie C-klasse en velgenboer 3SDM demonstreert in onderstaande video hoe dat eruit ziet.

Deze bodykit omvat onder meer een splitter, side skirts, een spoiler en uiteraard Liberty Walk’s kenmerkende overfenders. AirRex Suspension zorgt ervoor dat de C63 AMG ook dagelijks te gebruiken is doordat de rijhoogte aangepast kan worden. Dit exemplaar is ook uitgerust met een uitlaat van Fi Exhaust, maar helaas krijgen we die niet te horen in de promovideo.

Voor fans van snelle vierdeurs biedt Liberty Walk dezelfde kit aan voor de C63 Sedan. Mocht je interesse hebben in het volledige pakket, dat kost je $17.620 voor de carbon fiber-uitvoering of $12.870 voor carbon fiber-reinforced plastic. Aangezien de onderdelen overnight from Japan komen, zijn de prijzen exclusief verzendkosten.

Video: Liberty Walk Mercedes-AMG C63

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW 320d Rollenbank

Op de Rollenbank – BMW 320d

alpina-b12-te-koop-in-zweden

Prachtige Alpina B12 5.7 te koop in Zweden