in

Losgeslagen wiel knalt op tegemoetkomende Nissan

Deze beelden zijn afkomstig uit Virginia en op het eerste gezicht lijkt het op gewoon normaal woon-werkverkeer, maar dashcam video’s zijn zelden gewoon. Er staat altijd iets te gebeuren en dat is ook het geval in deze video, een Jeep Cherokee verliest namelijk zijn linker voorwiel.

De voorkant van de Jeep smakt op de grond, vonken vliegen onder het voertuig vandaan en de bestuurder probeert zo snel mogelijk de Cherokee aan de kant van de weg te zetten. Voor de Jeep-bestuurder is hiermee het ergste gevaar geweken, maar voor andere bestuurders is een losgeslagen wiel een regelrecht horrorscenario. Helemaal omdat het wiel over de betonnen scheidingswand stuitert en richting tegemoetkomend verkeer rolt.

Het wiel mist nipt een Audi, maar blijft stuitert recht op een Nissan af en raakt deze vol in de grille. Het wiel vliegt vervolgens metershoog de lucht in waarna het buiten beeld beland. We weten dus niet hoe het is afgelopen, maar hopelijk is er niemand gewond geraakt. Scary shit dit!

Video: Losgeslagen wiel knalt op tegemoetkomende Nissan

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

750 pk Audi TT RS

750 pk Audi TT RS Plus blaast naar 305 km/h

Dodge Charger drift oude fabriek

68 Dodge Charger drift door verlaten fabriek