in

Magnus Walker toert met een Lancia Delta Integrale Evo door NYC

Magnus Walker staat bekend om zijn voorliefde voor Porsches, en dan met name de 911. Deze keer zien we hem echter achter het stuur van een Lancia Delta HF Integrale Evo 1, cruisend langs iconische bezienswaardigheden als de Brooklyn Bridge, Times Square en Wall Street.

De Delta HF Integrale Evo 1 is een homologatiespecial gebouwd door Lancia om deel te nemen aan het World Rally Championship. Dit exemplaar heeft de bijnaam ‘Bastarda’ en is eigendom van Phil Toledano. Hij bezit meerdere homologatiespecials zoals de Lancia Delta S4 Stradale, Peugeot 205 T16 en een BMW M1. Maar deze Delta Integrale is zijn dagelijkse auto’s in NYC!

De 2.0-liter viercilinder turbomotor heeft een revisie gekregen en pompt er nu 275 pk uit. De carrosserie is opnieuw gespoten/gewrapt in een grijze kleur en Phil heeft een set Integrale-wielen van Fifteen52 gemonteerd. Naar eigen zeggen is de Lancia verder zo goed als origineel.

Phil leende zijn geliefde ‘Bastarda’ voor een dagje uit aan de Urban Oultlaw, met onderstaande video als resultaat.

Video: Magnus Walker toert met een Lancia Delta Integrale Evo

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

abt-audi-rs6-r

ABT Audi RS6-R heeft 740 pk en 920 Nm koppel

Hillclimb Launches 2019

Ruim 4 minuten aan oorverdovende Hillclimb Launches