in

Man en vrouw proberen 8 min lang te parkeren

Voor sommige mensen is fileparkeren een koud kunstje, de experts doen het met een handrembocht. Voor anderen is fileparkeren echter net zo moeilijk als theoretische natuurkunde, een opdracht zonder einde.

Deze video laat zien hoe een dame haar Honda Civic probeert te parkeren op een vrij ruime parkeerplaats aan de kant van de weg. De eerste fout die ze maakt is om voorwaarts in de parkeerplek te rijden, in plaats van achteruit zoals een rij-instructeur je geleerd heeft. Vervolgens zien we, dankzij een beveiligingscamera, hoe ze vier minuten lang heen en weer rijdt in een poging dichter bij de stoeprand te komen. Zonder resultaat.

Vervolgens schiet een man de vrouw te hulp, hij stapt in de Honda Civic en probeert eveneens rechtuit in de parkeerplek te rijden in een poging de auto te parkeren. Ook dit lukt niet en na 8 minuten zien we de Civic uit beeld rijden, wellicht op zoek naar een nog grotere parkeerplek.

Video: Man en vrouw proberen 8 min lang te parkeren

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Nieuwe Suzuki Jimny

Nieuwe Suzuki Jimny toont off-road skills

Lamborghini Aventador SVJ Nordschleife

Lamborghini bevestigt Aventador SVJ, hint op Nordschleife-record