in

Man laat zijn Pickup Truck niet zomaar in beslag nemen

Inbeslagname of een wielklem op je auto is natuurlijk enorm vervelend, al heb je het waarschijnlijk aan jezelf te danken. Maar deze man maakte de situatie nog erger.

Volgens een vertegenwoordiger van het bedrijf was de sleepwagen van plan deze witte Ford Super Duty in beslag te nemen in Homestead, Florida. Nadat het voertuig was vastgekoppeld en weggesleept, kwam de eigenaar achter de sleepwagen aan. Bij een kruispunt vroeg hij aan de chauffeur of er nog wat persoonlijke bezittingen gepakt konden worden uit de Pickup Truck. De chauffeur ging akkoord, maar in plaats van spullen te pakken werd de dieselmotor gestart en wilde de eigenaar ervandoor gaan. Dat hebben we vaker gezien.

Zoals jullie in de video kunnen zien probeerde de Ford-eigenaar door voor- en achteruit te rijden zijn Pickup Truck los te rukken. Dat lukte echter niet en de wielkasten en achterwielophanging van de Ford raakten flink beschadigd.

De chauffeur van de sleepwagen nam contact op met de politie en niet veel later werd de man gearresteerd.

Via: Jalopnik

Video: Man laat Pickup Truck niet in beslag nemen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ford-Transit-V8-Driftbus

Ford Transit V8 Driftbus heeft plek voor 4 personen

Porsche 964 Carrera 2

Op de Rollenbank – Porsche 964 Carrera 2