in

Man ligt op motorkap van Mercedes-Benz op de snelweg

We hebben een hoop bizarre autovideo’s gezien, maar een man bellend met de politie op de motorkap van zijn Mercedes-Benz terwijl zijn ex-vriendin ermee over de snelweg rijdt, dat is weer iets nieuws.

Deze verbazingwekkende beelden werden vorige week zondag gefilmd door een bestuurder op een andere rijstrook van de I95 in Miami. De man op de motorkap is Junior Francis, de vrouw achter het stuur zijn ex Patresha Isidore. De 24-jarige vrouw heeft zelf geen auto en mocht eerder de Mercedes-Benz van haar ex-vriend gebruiken, maar deze keer niet en daarom sprong Junior op de motorkap. Dat weerhield Patresha echter niet om toch te gaan rijden, “I had to go get my child. I wasn’t going to deal with any foolishness.

Eenmaal op de motorkap op de motorkap belde Junior met de politie, terwijl zijn ex-vriendin met 110 km/h over de snelweg reed. Uiteindelijk werd de Mercedes-Benz door de politie gestopt en Patresha in de boeien geslagen. Ze is aangeklaagd wegens ‘culpable negligence and exposure to harm’.

Via: Carthrottle 

Video: Man ligt op motorkap van Mercedes-Benz

Gesprek met alarmcentrale

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Porsche 919 Hybrid Evo Nordschleife Record

Porsche 919 Hybrid Evo grijpt All Time Nordschleife Record

Max en Daniel op de passagiersstoel

Max en Daniel nemen plaats op de passagiersstoel