in

Man maakt leuke advertentie voor 2003 Volkswagen Bora

Daniel Tillotson moet weer eens van zijn auto af en na het succes van zijn vorige advertentie, die je echt gezien moet hebben, komt hij nu met een opvolger. ‘Please buy my car 2.’

De auto in kwestie is een 16 jaar oude Volkswagen Bora, die voor de Amerikaanse markt de typenaam Jetta kreeg. De Bora is volgens de Canadees een #GoodLittleCar met 218.000 kilometer op de teller, een 2.0-liter viercilinder en een handgeschakelde vijfbak. Hij wordt geleverd met winter- en zomerbanden, maar beide sets hebben waarschijnlijk nog maar 20% profiel.

Net als in zijn vorige advertentie zit ook deze video vol met mooie quotes: “The Volkswagen logo just screams I have money“, “no cup holders, you’re planning on sipping drinks, not gonna happen“, “those aren’t snakes, those are subwoofer cables“.

Wat moet je nog meer weten over deze auto? Hij maakt bochten naar rechts en links, kan vooruit en achteruit en remt ook nog eens prima! Voor €2.145 kunnen geïnteresseerden de VW Bora van Daniel Tillotson overnemen.

Video: Leuke advertentie voor 2003 Volkswagen Bora

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Honda CRX met S2000-motor is een echte screamer

Honda CRX met S2000-motor is een echte screamer

Spyker C8

Petrolicious – Spyker C8 Spyder