in

Man richt pistool en knuppel op Stop a Douchebag

Als je de voorgaande twee video’s van ‘Stop a douchebag’ hebt gezien dan wist je dat dit eraan zat te komen. De Russische jeugdbeweging komt in actie tegen verkeershufters en deze mensen reageren zelden kalm en begripvol.

De man in deze video rijdt met zijn Range Rover over een voetpad en wordt tegengehouden door de groep jongeren. Uiteraard wordt hem verzocht om te draaien en het voetpad te verlaten maar daar heeft de Range Rover-bestuurder weinig zin in, in plaats daarvan richt hij een pistool op de groep!

Wat ik indrukwekkend vind is dat de jongeren van Stop a douchebag totaal niet onder de indruk zijn en gewoon blijven staan en de man proberen tegen te houden. Met zoveel publiek en camera’s is het niet heel erg waarschijnlijk dat hij schiet, maar toch je zal maar iemand tegenkomen die het wel doet… Hoe het afloopt en nog twee andere verkeershufters zie je in onderstaande video.

Video: Man richt pistool en knuppel op jongeren

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW M5 turbo met 913 pk trekt eindeloos strepen

BMW M5 turbo met 913 pk trekt eindeloos strepen

IndyCar 2015 - Juan Pablo Montoya wint St. Petersburg

IndyCar 2015 – Juan Pablo Montoya wint St. Petersburg