in

Man rijdt van open brug in Zeeland

Gisterochtend is een auto te water geraakt op de Grevelingenbrug bij Bruinisse, vandaag zijn er beelden van de bewakingscamera naar buiten gelekt.

De 56-jarige bestuurder uit Bruinisse reed onder de slagboom door terwijl de brug nog was geopend en bezig te sluiten. Het schuifgedeelte was nog ongeveer vier meter van de vaste kant verwijderd waardoor de bestuurder tegen de brug aan knalde en in het water viel. De bestuurder was in eerste instantie niet gewond en klom zelf uit de auto. Toen hij echter op een betonnen rand wilde springen viel hij op deze rand, brak hierbij diverse ribben en een daarvan beschadigde zijn long.

Een toegesnelde schipper hielp hem aan wal waarna hij met de ambulance naar het ziekenhuis in Dirksland werd gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Video: Man rijdt van open brug in Zeeland

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Dit moet de stilste dragrace ooit zijn; I8 vs P85D

Dit moet de stilste dragrace ooit zijn; I8 vs P85D

Kan een BAC Mono een McLaren P1 verslaan op Anglesey circuit?

Kan een BAC Mono een McLaren P1 verslaan op Anglesey circuit?