in

Man vernielt zijn Maserati Quattroporte uit protest

Een Chinese man heeft zijn Maserati Quattroporte uit protest vernield, de man was niet tevreden met de klantenservice van de lokale Maserati-dealer. De eigenaar huurde drie mannen in om de Maserati Quattroporte compleet te vernielen voor het gebouw waar de Qingdao International Auto Show plaatsvond, waar dealer Furi Group een tentoonstelling had.

Wang’s frustratie begon nadat hij de Maserati Quattroporte voor een aantal kleine reparaties naar de dealer had gebracht. Naderhand kwam hij tot de ontdekking dat zijn auto was gerepareerd met tweedehandse onderdelen, waar hij vervolgens een absurd hoge rekening voor ontving. Wang was al enige tijd hierover in geschil met de dealer en blijkbaar was de maat nu vol.

Zijn rekening zal niet vergoed worden maar de Furi Group is nu in ieder geval wereldwijd in een negatief daglicht gezet.

Video: Man vernielt zijn Maserati Quattroporte uit protest

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Rossion Q1 & RP120

Rossion Q1 & RP120

BMW zet record neer voor langste drift

BMW zet Guinness World Record neer voor langste drift