in

Man vlucht met McLaren 720S voor politie

Als deze bestuurder echt gas had gegeven met zijn McLaren 720S dan had hij de politieauto compleet zoek gereden, maar na enkele kilometers besloot de man toch maar gehoor te geven aan het stopteken en parkeerde zijn hypercar aan de kant van de snelweg.

De bestuurder werd opgemerkt door een politieagente die aan het patrouilleren was op de Georgia State Route 400 omdat hij harder reed dan de wettelijke limiet van 105 km/h. Omdat de bestuurder geen vaart minderde kreeg hij een stopteken, die negeerde hij om vervolgens het gaspedaal nog dieper in te trappen.

De achtervolging werd ingezet en volgens een woordvoerder van de Alpharetta Police werden er snelheden gehaald van 250 km/h. Net op het moment dat de politieauto de achtervolging wilde staken gaf de McLaren-bestuurder zich gewonnen en stuurde naar de vluchtstrook.

De verdachte zei dat hij de blauwe lichten niet had gezien en de sirene niet had gehoord, en gaf toe dat hij een paar drankjes had gedronken. Na controle bleek dat de man te veel had gedronken en zonder geldig rijbewijs reed.

Deze achtervolging niet spectaculair genoeg voor je, kijk dan eens op deze pagina.

Video: Man vlucht met McLaren 720S voor politie

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Jon Olsson G500 4x4

Jon Olsson met zijn nieuwe G500 4×4² in Nederland

Lexus-LFA-en-Lexus-LC500

Klinkt de V8 Lexus LC 500 net zo goed als de V10 in de LFA?