in

Manhart MH1 S Biturbo

Manhart Racing weet van iedere M-sport auto altijd iets leuks te maken. Eerder zagen we al de enorm brute Manhart MH3 V8 RS BiTurbo en vandaag zien we dat ze de BMW 1M coupe ook onder handen hebben genomen. In deze video zien we de Manhart MH1 S Biturbo, dankzij nieuw ontwikkelde ECU software, een nieuwe intercooler, oliekoeler, uitlaatsysteem en carbonfiber luchtinlaat stijgt het vermogen met 125 pk en 150 Nm naar een totaal van 470 pk en 600 nm koppel. Dat zijn M3 specificaties in een BMW 1M Coupe.

Ook het uiterlijk is niet ongewijzigd gebleven, er zijn flink wat carbonfiber onderdelen toegepast zoals een splitter, luchtinlaat en aan de achterkant een diffuser en kofferbak spoiler. Tot slot zien we dat de standaard stoelen zijn vervangen door echte racestoelen. De zwarte Manhart MH1 S Biturbo is wederom een mooie creatie van Manhart Racing, waar zouden jullie voor kiezen: BMW M3 of een Manhart MH1 S Biturbo?

Video: Manhart MH1 S Biturbo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW 130i vs BMW M135i vs BMW 1M Coupe

BMW 130i vs BMW M135i vs BMW 1M Coupe

Martin Brundle test Benetton B192

Martin Brundle test Benetton B192