in

Mansory Bugatti Veyron Linea Vincero d’Oro

Iedereen heeft tegenwoordig een Bugatti Veyron en dat is zonde want je wilt natuurlijk wel een beetje uniek zijn. Vastgoedhandelaar Manny Khoshbin kocht daarom een Mansory Bugatti Veyron Linea Vincero d’Oro, een Veyron waarmee je wél opvalt.

Mansory heeft de Linea Vincero d’Oro een facelift gegeven met behulp van een nieuwe voorbumper, met de letter ‘V’ ingebouwd, nieuwe wielkasten, side skirts, diffuser en LED verlichting. Daarnaast krijgt deze Mansory Veyron grotere luchtinlaten aan de zijkant en achterzijde voor betere koeling van de W16 motor, alle carosseriedelen zijn gemaakt van carbon fiber.

De meest in het oog springende veranderingen zijn natuurlijk de gouden details. Mansory heeft de velgen, de ‘V’ grill, de deurgrepen, de tankdop, de sierlijst boven het raam en nog wat klein spul voorzien van een likje goud. Ook binnenin heeft Mansory huisgehouden met gouden details.

Er is weinig bekend over de technische veranderingen aan de Mansory Bugatti Veyron Linea Vincero d’Oro, behalve dat hij 1.100 pk heeft. Zeldzaam is hij wel want er is maar één exemplaar gemaakt en die heeft Spotter BrianZuk op film vastgelegd.

Video: Mansory Bugatti Veyron Linea Vincero d’Oro

Mansory Bugatti Veyron Linea Vincero d’Oro

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *