in

Mansory Speranza Cabrio flaneert door Monaco

Zoals we eerder al schreven, als je wilt opvallen in Monaco tijdens het Formule 1 weekend moet je niet aankomen met een Porsche 911 of een Ferrari 458 Italia. Dit is de Mansory Speranza Cabrio, gebaseerd op de Mercedes Benz G500 en een unieke auto in Monaco!

De Mansory Speranza’s wielkasten zijn met 20 mm verbreed, daarnaast is er een bijpassende voor- en achterbumper, nieuwe grille, LED-dagrijverlichting, carbon fiber motorkap en spiegels, 24 inch dubbelspaaks velgen en een bordeaux kleurige soft top. De achterzijde heeft nu wel iets weg van de Jeep Wrangler.

De V8-motor heeft van Mansory een flinke dosis steroïden gekregen en levert nu 700 pk en 900 Nm koppel. Daardoor sprint de Speranza Cabrio in iets meer dan vier seconden naar 100 kilometer per uur terwijl de V8-motor een diepe roffel produceert.

Video: Mansory Speranza Cabrio in Monaco

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Zoveel is de BMW 7-serie veranderd in 6 generaties

Zoveel is de BMW 7-serie veranderd in 6 generaties

Ford keert in 2016 terug naar Le Mans

Ford keert in 2016 terug naar Le Mans