in

Maserati Alfieri wint op Concorso d’Eleganza Villa d’Este

De Maserati Alfieri is in onze ogen de mooiste Maserati van dit moment, ondanks het feit dat het slechts een concept car betreft. Maar daar gaat gelukkig verandering in komen, Maserati heeft officieel bevestigd dat de Alieri in productie gaat, zowel als coupe als cabriolet. De enige vraag is hoeveel van dit prachtige concept zal worden overgenomen op het productiemodel.

Om een idee  te krijgen hoe de Maserati Alfieri Coupe eruit zal zien in 2016 kun je onderstaande video bekijken die afgelopen weekend is geschoten tijdens Concorso d’Eleganza Villa d’Este. Spotter Marchettino filmde de Alfieri vanuit diverse standpunten terwijl de 4,7-liter V8-motor zijn keel schraapt, tot grote vreugde van de toeschouwers.

De Alfieri viel zo in de smaakt bij de jury dat hij de categorie “Concept Cars en Prototypes” op Concorso d’Eleganza won. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom, bekijk de video maar eens waarin de Maserati voor het eerst te zien is.

Video: Maserati Alfieri op Concorso d’Eleganza Villa d’Este

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lamborghini 5-95 Zagato op Concorso d'Eleganza Villa d'Este

Lamborghini 5-95 Zagato op Concorso d’Eleganza Villa d’Este

Google toont eerste zelfrijdende auto

Google toont eerste zelfrijdende auto