in

Maserati presenteert vier nieuwe SUV-modellen

In 2022 komt Maserati met een aantal nieuwe SUV-modellen, twee viercilinders, één V6-model en één elektrische variant. De Maserati Grecale GT en Modena zullen beide beschikken over een 2.0-liter viercilinder. Bij de Grecale GT levert dit 300 pk op, bij de Modena 330 pk. Het V6-model van Maserati is de Grecale Trofeo, deze is voorzien van een 3.0-liter zescilinder. Dit blok zorgt voor een vermogen van 530 pk en 620 Nm koppel.  

Naast drie benzinemotoren brengt Maserati ook een volledig elektrische variant uit; de Maserati Folgore. Er is nog weinig bekend over de Folgore, wel weten we dat hij een jaar later uitkomt dan de benzine aangedreven modellen. Prijzen van deze elektrische SUV zijn op dit moment nog niet bekend.

Van de Grecale GT, Modena en de Grecale Trofeo zijn de prijzen wel bekend. Uiteraard kun je aan ieder model opties toevoegen, maar de catalogusprijs van de Grecale GT begint op €100.694. De Modena is verkrijgbaar vanaf 111.790 en als kers op de taart de Grecale Trofeo, deze kost zo’n €166.087. Verwacht wordt dat ze in de tweede helft van 2022 leverbaar zijn in Nederland.  

Video: Maserati presenteert vier nieuwe SUV-modellen

author avatar
Jur Redacteur
Student Fontys Hogeschool Journalistiek. Droomt van een Volkswagen T1 Busje

Reageer op deze video

Porsche 718 Cayman GT4 RS Review

Porsche 718 Cayman GT4 RS Review

Truck maakt een ritje in een tornado en rijdt gewoon verder

Truck maakt een ritje in een tornado en rijdt gewoon verder