in

Max Verstappen Crash VKV City Racing 2014

Het goede nieuws van Max Verstappen melden we maar als hij de neus van een Toro Rosso eraf rijdt zullen we het ook melden, dat hoort erbij.

Tijdens VKV City Racing 2014 in Rotterdam reed Max Verstappen zijn eerste echte meters met een Toro Rosso Formule 1 auto. Natuurlijk had hij vorige week al op Rockingham met de auto gereden, maar dat was slechts een rechte lijn test en nodig om alle knopjes op het stuur te leren kennen.

In Rotterdam reed hij vervolgens op vrijdag met 200 kilometer per uur over de Erasmusbrug en op zaterdag, tijdens het Burning Rubber Gala, maakte hij wat donuts. Maar vandaag reed Max voor het eerst op het stratencircuit door Rotterdam, en daarbij beschadigde hij helaas de neus van de in Toro Rosso gekleurde RB8 demonstratie auto. Kan gebeuren, er zit nauwelijks temperatuur in de voorbanden en remmen en dus heb je minder grip/stopkracht dan je gewend bent. Snel vergeten Max, op het circuit gaat het straks helemaal goed komen!

Video: Max Verstappen Crash VKV City Racing 2014

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Een van de mooiste Ferrari collecties ter wereld

Een van de mooiste Ferrari collecties ter wereld

Sabine Schmitz vergelijkt haar 997 GT3 RS met 991 GT3

Sabine Schmitz vergelijkt haar 997 GT3 RS met 991 GT3