in

MaxPass; op het achterwiel langs supercars blazen

Eind vorig jaar dook ineens ‘Max Wrist’ op, een motorrijder die video’s maakt met zijn BMW S1000RR. Zijn eerste video, waarin hij op een Ferrari F40 jaagt, ging gelijk viral en werd bijna 2 miljoen keer bekeken. Daarna volgden nog enkele video’s waarin hij ontiegelijk hard reed met zijn motorfiets, maar zonder auto’s. Niets voor ons dus.

Sinds een maand heeft Max Wrist, van wie dachten dat het een Italiaanse motorrijder was maar die toch een opvallend Amerikaans accent heeft in deze video, een nieuwe reeks met beeldmateriaal. Hierin staat de “MaxPass” centraal, oftewel op het achterwiel langs supercars blazen.

In negen van de tien gevallen zijn deze supercars gewoon aan het cruisen en slaat het nergens op, puur een beetje patsen. De eerste keer is het best leuk om te zien, maar deze Gallardo doet niet eens zijn best en dat doet toch iets af aan de stunt van Max Wrist.

Video: MaxPass

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

iemand-heeft-gran-turismo-nagemaakt-met-rc-autos

Iemand heeft Gran Turismo nagemaakt met RC-auto’s

mclaren-570s-vs-porsche-911-turbo-s-vs-audi-r8-vs-nissan-gt-r

McLaren 570S vs Porsche 911 Turbo S vs Audi R8 vs Nissan GT-R