in

Mazda-bestuurder ramt motorrijder van zijn fiets

Verkeersruzies op de weg zijn vreselijk. Het lost nooit iets op en het eindigt altijd erger, helemaal als een automobilist en motorrijder ruzie krijgen.

Deze opnames uit Florida laten zien hoe een motorrijder en de bestuurder van een Mazda 3 onenigheid hebben. De Mazda-bestuurder zou de biker eerder hebben afgesneden waarop de motorrijder verhaal gaat halen. Zoals in de video te zien wordt er flink gediscussieerd waarna motorrijder tegen de buitenspiegel slaat, hierop verliest de Mazda-bestuurder zijn geduld en ramt de motorrijder van zijn fiets.

De man die alles gefilmd heeft verklaarde; “The motorcyclist tried to talk to the person in the car, but the two started fighting on the way until the driver decided to crash the car into the motorcyclist. We stopped the vehicle to ensure that the motorcyclist was okay after what happened. The emergency vehicles responded quickly.

Blijf kalm mensen, blijf kalm.

Via: Carthrottle

Video: Mazda-bestuurder ramt motorrijder

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Lancia Delta Integrale Rollenbank

650 pk Lancia Delta Integrale op de rollenbank

BMW M2 Competition

De nieuwe BMW M2 Competition