in

Mazda RX-7 crasht Nissan GT-R

Als je gaat racen moet je altijd rekening houden met het feit dat je kunt crashen, maar dit risico is een stuk kleiner als je enkel 400 meter rechtdoor hoeft te rijden. Wat kan er in die kwart mijl nou misgaan als je vierwielaandrijving hebt?

Zoals je in de video kunt zien racet de 1100 pk sterke GT-R tegen een 1350 pk  sterke Mazda RX-7. De Mazda schiet uit de startblokken en lijkt op een comfortabele overwinning af te stormen. Echter, onder acceleratie breekt de auto naar rechts uit in het pad van de Nissan. De bestuurder van de GT-R probeert nog te remmen maar kan een botsing niet voorkomen en raakt daarna ook nog eens de betonnen vangrail.

De frustraties van de GT-R bestuurder zijn begrijpelijk, crashen door je eigen schuld is vervelend maar crashen door iemand anders zijn schuld is nog veel erger.

Video: Mazda RX-7 crasht Nissan GT-R

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule E -  Long Beach ePrix highlights

Formule E 2015 – Long Beach ePrix highlights

12H Sebring 2015 kende een dramatische ontknoping

12H Sebring 2015 kende een dramatische ontknoping