in

Wilde Mercedes AMG GT R Black Series gespot

Er wordt al jaren gespeculeerd over een Black Series-uitvoering van de AMG GT R en het lijkt erop dat na een afwezigheid van 6 jaar, er eindelijk weer een Black Series komt.

Op en rondom de Nürburgring Nordschleife werd de wildste uitvoering ooit van de Mercedes-AMG GT gespot. De AMG GT R Black Series die we in deze video zien heeft een aerodynamisch geoptimaliseerde voorbumper met enorme splitter en diverse dive planes aan weerszijden van de bumper. De motorkap heeft grote ventilatieopeningen en achterop de kont zien we een dubbele achterspoiler!

Het lijkt erop dat Mercedes verschillende aerodynamische pakketten test voor de Black Series, want zo extreem als deze uitvoering hebben we AMG GT R Black Series nog niet eerder gezien. Volgens geruchten krijgt de circuit-georiënteerde auto meer dan 700 pk en wil de fabrikant uit Affalterbach een aanval doen op de 6:47 minuten van de Porsche 911 GT2 RS.

Video: Mercedes AMG GT R Black Series Gespot

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

370 pk BMW E30 M3 met Bugatti-velgen

370 pk BMW E30 M3 met Bugatti-velgen

488 Pista vs 720S

Track Battle: 488 Pista vs 720S