in

Mercedes-Benz CLS gepakt met 200 km/h op A2 bij Amsterdam

De verkeerspolitie Midden-Nederland reed op de A2/A9 bij Amsterdam toen ze deze Mercedes-Benz CLS in het vizier kregen. Net na de trajectcontrole trapte de bestuurder het gaspedaal van de CLS (AMG?) even diep in en haalde daarbij een snelheid van 200 kilometer per uur.

De Mercedes-bestuurder had niet in de gaten dat hij achtervolgd werd door de verkeerspolitie en geklokt werd op 156 km/h gemiddeld. Het rijbewijs zou dus ingevorderd worden, maar daarvoor moest de Mercedes nog wel even staande gehouden worden.

Dat ging niet helemaal soepel, want de Mercedes- bestuurder deed alsof hij de afslag naar A10 Zaanstad wilde nemen, maar sneed op het laatste moment over het puntstuk terug naar de A2. Op dat moment had de Mercedes-bestuurder waarschijnlijk al in de gaten dat hij achtervolgd werd. Na een kortstondige vluchtpoging kreeg de CLS bij het verkeerslicht onderaan afslag S109 een stopteken, waarna de bestuurder zijn auto aan de kant zette.

Video: Mercedes-Benz CLS gepakt met 200 km/h op A2

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Ferrari Purosangue vs Lamborghini Urus Performante

Ferrari Purosangue vs Lamborghini Urus Performante

Ferrari test nieuwe FIA Spray Guards

Ferrari test nieuwe FIA spatschermen