Tags: Mercedes-AMGS65 AMG

Mercedes-Benz S65 AMG voor slechts 2% van de nieuwprijs

Het is geen geheim dat high-performance sedans en coupes in verhouding enorm veel afschrijven, maar deze S65 AMG heeft een afschrijving van maar liefst 98% waardoor de koper in deze video ogenschijnlijk een goede deal heeft gesloten.

Rob Ferretti is op bezoek bij een vriend van hem en die heeft een 2006 Mercedes-Benz S65 AMG gekocht voor slechts $3.750, ongeveer 2% van de nieuwprijs toen de auto werd verkocht rond de $200.000. Deze S65 AMG heeft slechts 1 eigenaar gehad en die heeft er 240.000 kilometer mee gereden in 11 jaar. En in 11 jaar tijd dus bijna 200.000 dollar verloren.

De twin turbo V12-motor onder de kap schijnt goed te functioneren en ook het interieur ziet er nog goed uit. Uiteraard zijn er wel wat problemen, voornamelijk met de elektronica. Zo werken de elektrische ramen niet en de radio niet, maar volgens Rob kunnen deze problemen voor een paar duizend dollar opgelost worden. Daarnaast is de voorbumper gescheurd en is een scharnierpunt van de kofferbak kapot waardoor deze moeilijk open gaat. Maar ook dit zijn geen onoverkomelijke problemen.

Er moet zeker nog geld ingestoken worden om deze 600 pk sterke luxe sedan weer helemaal functionerend te krijgen, maar zelfs al moet er nog eens $3.750 bij is nog het een koopje. Het is zeker het risico om zo’n auto te kopen, maar af en toe moet je een gokje wagen in het leven!


Video: Mercedes-Benz S65 AMG

Mercedes-Benz S65 AMG voor slechts 2% van de nieuwprijs

Geen reacties op "Mercedes-Benz S65 AMG voor slechts 2% van de nieuwprijs"

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *