in

Mercedes G-Klasse en ML worstelen om het beste plekje

Deze beelden komen uit Tsjetsjenië en het lijkt misschien op een ordinaire verkeersruzie, maar als we Autobahn mogen geloven dan is dit een traditie tijdens trouwerijen.

Het is namelijk heel gebruikelijk in die regio om in de trouwstoet wat gekke dingen te doen, bijvoorbeeld donuts midden op een kruispunt terwijl je maten uit het raam schieten met hun AK-47’s. Een andere traditie is het bemachtigen van de plek direct achter de auto van de bruid: degene die hier rijdt zal geluk en voorspoed kennen. Het is een felbevochten plek, en zoals je in onderstaande video ziet wordt dit in Tsjetsjenië erg serieus genomen.

Het is de ML die de eerste beuk uitdeelt aan de G63, maar de bestuurder in de zwarte AMG laat het er niet bij zitten en beukt terug. Zo gaat het even heen en weer totdat de G63 AMG zich achter de witte Rolls-Royce positioneert waar schijnbaar de bruid in zit. Het kost wat euro’s, maar dan heb je ook wat.

Video: G-Klasse en ML worstelen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Prospeed Audi Quattro S1

Wereldberoemde Prospeed Audi Quattro S1 @ Osnabrücker 2017

Formule E crashes of Season 3

Formule E – Alle crashes van seizoen 3