in

Mercedes S500 GT: Rice or Nice?

Deze Mercedes-Benz S500 W220 werd door CarSpotterQVS gespot tijdens een meeting. De Duitse eigenaar van deze S-klasse heeft de sedan een rigoureuze makeover gegeven.Wat ooit het vlaggenschip was van Mercedes-Benz is nu een verbrede en verlaagde S500 met vleugels, spoilers en led-lampen.

De Mercedes S500 GT, zoals hij is gedoopt, heeft een flinke splitter onder de voorbumper hangen met twee dive planes aan weerszijden van de bumper. De motorkap heeft koelsleuven om de 5.0-liter grote V8-motor te koelen, die zijn uitlaatgassen door vier dikke pijpen de wereld in blaast.

Onder de achterbumper hangt een brede splitter en op de kofferbak staat een verstelbare achterspoiler. En dan zijn er ook nog led-lampen die een paarse gloed verspreiden onder de voor- en achterbumper.

Wat wij opvallend vinden is dat de toevoegingen niet in dezelfde kleur gespoten zijn als de carrosserie, maar zilvergrijs in combinatie met fluo geel. Of je deze Mercedes S500 GT nu smaakvol vindt of niet, hij had er een stuk beter uitgezien als alles in één kleur was gespoten, geheel zwart bijvoorbeeld.

Video: Mercedes S500 GT

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Spofec’s Rolls-Royce Cullinan is laag en breed

Spofec’s Rolls-Royce Cullinan is laag en breed

HKS Nissan R32 GT-R

HKS Nissan R32 GT-R Group A