in

MNLK.nl – Het nieuwe online lifestyle magazine

Voor de beste autovideo’s surfen jullie iedere dag naar Austostrada.TV, maar de moderne man heeft natuurlijk veel meer interesses dan alleen maar naar video’s kijken van ronkende bolides. We willen jullie daarom voorstellen aan MNLK.nl, een nieuw online lifestyle magazine met uiteenlopende onderwerpen als Sport & Lifestyle, Gaming, Luxury en nog veel. Onderwerpen waar wij als redactie ook affiniteit mee hebben.

Sports

Als we niet het internet aan het afspeuren zijn naar de beste autovideo’s, of gekluisterd zitten aan de buis om de verdiensten van Max Verstappen en Rinus van Kalmthout te volgen, zijn we graag in beweging. Hardlopen, fietsen en naar de gym gaan behoort tot onze wekelijkse routine. Nou is fietsen en hardlopen vrij simpel, maar een goede gym workout samenstellen kan best lastig zijn. Op MNLK.nl vind je talloze artikelen over nieuwe oefeningen en uitleg over voeding. Perfect leesvoer voor als je eens iets nieuws wilt doen in de gym, of als back-up omdat alle apparaten bezet zijn.

Een van de artikelen die wij in onze favorietenlijst hebben staan is de fullbody workout met een medicine ball. Deze verzwaarde ballen zijn er vaak in overvloed maar worden nauwelijks gebruikt, ideaal dus als het druk is. MNLK.nl zorgt er altijd voor dat er een informerende video bij staat waardoor je gelijk ziet hoe een oefening correct uitgevoerd moet worden.

Luxury

Aangezien wij de hele dag naar supercars en andere exclusieve auto’s kijken, is het niet raar dat we ook gek zijn op andere luxe-artikelen. Vila’s, boten, horloges, alles waar je als man van droomt komt aan bod op MNLK.nl. Realistisch gezien kunnen we een jacht van 800 miljoen of een Bel Air Mansion van 65 miljoen nooit betalen, maar dromen mag en op MNLK kun je je uren vermaken met wat de rijken der aarden allemaal kopen. En ook al ben je helemaal auto-minded, onze vrienden van MNLK zijn verzot op de creaties van Duitse tuner Mansory, dus ook voor de autoliefhebbers is er genoeg te lezen! Breng dus snel een bezoekje aan dit nieuwe lifestyle magazine en voeg hem toe aan je favorieten.

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Alfa Romeo Giulia GTAm voor het eerst in actie

Zie de Alfa Romeo Giulia GTAm voor het eerst in actie

bugatti-chiron-pur-sport-testing

Bugatti Chiron Pur Sport met de wieltjes los