in

Moeder rijdt haar eigen zoon van z’n motorfiets

Van je familie moet je het hebben…. Deze moeder kegelt haar eigen zoon van zijn Harley Davidson af en het staat allemaal nog op video ook!

Deze video werd opgenomen via een GoPro op de helm van Jacob, haar zoon. Het begint onschuldig met een gesprek tussen moeder en zoon op een parkeerplaats, dat stukje is vrij saai en hebben we even doorgespoeld. De moeder eindigt vervolgens het gesprek met de woorden “drive safe” en “watch out for idiots.” Ironische woorden

Wat volgt zijn een paar minuten van de rit op de motorfiets, niets bijzonders tot bij ongeveer 03:28 minuten moeders bovenop de achterkant vaan haar zoons Harley Davidson klapt. De motorfiets knalt tegen de stoeprand aan en Jacob is vol ongeloof dat zijn moeder hem zojuist heeft aangereden.

“Fuck, mom! Fuck” zijn Jacob’s eerste woorden gevolgd door een “Goddamnit, Mom.” Moeders legt uit dat ze hem niet heeft gezien en is logischerwijs behoorlijk overstuur. Beide zijn in ieder geval ongedeerd.

Via: Jalopnik

Video: Moeder rijdt haar eigen zoon van z’n motorfiets

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

mclaren-570s

Best Driver’s Car 2016 – McLaren 570S Hot Lap

aston-martin-v12-vantage-s-hot-lap

Best Driver’s Car 2016 – Aston Martin V12 Vantage S Hot Lap