in

Motorrijder maakt in slaap gevallen bestuurder wakker

Als je zoveel bizarre autovideo’s hebt gezien als ons dan kijk je bijna nergens meer van op, maar toch worden we telkens weer verrast met iets nieuws.

Nadat deze motorrijder herhaaldelijk zijn toeter laat klinken omdat een Chevrolet HHR stil staat voor groen licht, besluit de motorrijder naar voren te rijden om te zien wat de oorzaak is van deze vertraging. Wat hij ziet is zowel lachwekkend als schokkend, de bestuurder is in slaap gevallen in de korte periode dat hij moest wachten voor het stoplicht.

Het ziet er behoorlijk komisch uit en dat is het ook wel, maar stel je eens voor dat je zo’n bestuurder tegen komt op de weg. Wat doe je dan? Zoals iemand op YouTube al terecht opmerkte is “een ernstig vermoeide bestuurder net zo erg als een dronken bestuurder”. Je moet er niet aan denken dat hij jouw kant op komt op het moment dat hij een dutje gaat doen.
Via: Carscoops

Video: Motorrijder maakt in slaap gevallen bestuurder wakker

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Drifting The Greatest Road In The World

Drifting The Greatest Road In The World

Eau Rouge vol gas met Z4 GT3

Eau Rouge vol gas met BMW Z4 GT3