in

Mysterieuze BMW M8 gespot op de Nürburgring

Tijdens de Industry Pool op de Nürburgring Nordschleife werd een mysterieuze uitvoering van de BMW M8 gespot. Dit lijkt op hardcore variant van de M8 want hij is uitgerust met een agressieve bodykit.

De voorkant heeft een driedimensionale ovale grille met rode verlichting aan de binnenzijde. Daaronder zien we een sleepoog, verplicht op track days, en een nieuwe splitter die de voorzijde van de M8 beter op het asfalt moet duwen.

Aan de achterkant is er een enorme achtervleugel te zien én het enige stukje dat nog camouflage draagt, namelijk de diffuser. Verder zien we dat de achterruit bedekt is met lamellen en de kleine zijruiten vervangen zijn door luchtinlaten.

Onder de motorkap ligt de bekende 3.0-liter twin turbo zes-in-lijn, maar volgens geruchten werkt de krachtbron nu samen met een elektromotor. Het gecombineerde vermogen zou richting de 700 pk gaan, wat het de krachtigste straatauto ooit maakt van BMW.

Velen denken dat we hier de BMW M8 CSL zien, maar de fabrikant uit München ontkent dit. Een perswoordvoerder liet aan Motor1.com weten dat dit niet de M8 CSL is, aangezien BMW geen plannen heeft om een dergelijke variant te produceren. Deze 8-serie Coupé zou bedoeld zijn om accessoires en race-onderdelen te testen.

Of dit daadwerkelijk het geval is, of dat BMW ons zand in de ogen probeert te strooien, zal in de komende maanden duidelijk worden.

Video: Mysterieuze BMW M8 gespot op de Nürburgring

Mysterieuze BMW M8 gespot op de Nürburgring

Wat vond je van deze video?

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.