in

Na het zien van deze video wil jij ook een Polaris Buggy!

De Polaris RZR XP1000 is een 100 pk sterke ‘All Terrain’ Buggy met een 1.0-liter motor en een gigantische veerweg. In deze video demonstreert Lucas Off Road Racing kampioen RJ Anderson hoe extreem gaaf het is om met een Polaris Buggy door een bos te knallen vol uitdagende obstakels.

Van planning tot editing werd er bijna een jaar lang aan deze video gewerkt. Een groep van 10 man werkte een hele maand om het extreme parcours op te bouwen in het 600 hectare grote bos in de buurt van Mount Baker, Washington. Vervolgens namen de opnames ook nog eens 14 dagen in beslag met een crew van 40, je kunt je dus voorstellen dat het resultaat niets minder dan fantastisch is.

De Polaris overleeft sprongen van 30 meter en krijgt ongenadig op zijn donder van RJ Anderson, maar hij lijkt de beproeving zonder moeite te doorstaan. Nu willen wij er ook een in de garage hebben staan!

Video: RJ Anderson en de Polaris RZR XP1000

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Na het zien van deze video wil jij ook een Polaris Buggy!

Reageer op deze video