in

Nederlander crasht met Toyota Yaris T-Sport tijdens Touristenfahrten

Crashvideo’s mogen niet meer geplaatst worden op YouTube van het Nürburgring-management, tenzij je zelf achter het stuur zat. Brent Roelofs was zo sportief om zijn crash met een Toyota Yaris T-Sport te delen.

De Yaris T-Sport was uitgerust met een BC Racing schroefset, Cusco veerpootbrug, Cusco subframe brace, PU stabilisatorstang rubbers en 195/50/15 Nangkang NS2R’s. De Toyota was dus redelijk aangepast voor track days.

De achterkant begon te glijden bij de sectie Dreifach-Rechts, Brent probeerde de Toyota nog op te vangen maar kon niet voorkomen dat de auto hard tegen de vangrail klapte. Het belangrijkste is natuurlijk dat de bestuurder ongedeerd is, afgezien van wat pijnlijke ribben en een tand door de lip.

Brent had ervoor kunnen kiezen om de video niet te delen maar besloot dit wel te doen, ongeacht de reacties. “De reacties geef ik niet zoveel om eerlijk gezegd, ben al lang blij dat ik zelf niks heb. Veel mensen die reageren weten niet eens waar ze over praten. Ik vind dat mensen ook mogen weten dat je kan crashen, en dat ik gecrasht ben. Ik schaam me er niet voor.

Video: Toyota Yaris T-Sport crash tijdens Touristenfahrten

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Audi RS Q8 zonder ODF

Zo klinkt de Audi RS Q8 zonder partikelfilter

De zwaarste crashes van de huidige Formule 1-coureurs

De zwaarste crashes van de huidige Formule 1-coureurs