in

Nederlands bedrijf maakt off roader van Nissan GT-R

Deze Nissan GT-R is het derde project van Classic Youngtimers Consultancy om een supercar/sportauto om te bouwen tot een off roader. Vorig jaar creëerde het bedrijf een aangepaste Lamborghini Gallardo en twee jaar geleden werd een Bentley Continental GT voorzien van een verhoogde ophanging, nieuwe spatborden, imperiaal en extra verlichting.

Om zich op ruiger terrein te begeven, heeft deze Nissan GT-R maar liefst 12 cm extra rijhoogte gekregen. Er zijn ook grotere banden gemonteerd, zwarte spatborden, een imperiaal met daarop de reserveband en extra LED-verlichting aan de voorzijde.

Het vermogen van de 3,8-liter V6 met dubbele turbo, die 45.500 km heeft gelopen, is verhoogd naar meer dan 600 pk. Hierdoor is de sprint naar 100 km/h afgenomen tot onder de 3 seconden. Uiteraard is de GT-R te koop want Classic Youngtimers Consultancy wil hun investering wel terugverdienen. Voor €95.000 kan hij van jou zijn.

Video: Nederlands bedrijf maakt off roader van Nissan GT-R

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Op de Rollenbank - Mitsubishi 3000 GT

Op de Rollenbank – Mitsubishi 3000 GT

Honda-Civic-Type-R-Limited-Edition-Suzuka-lap-record

Honda Civic Type R Limited Edition pakt FWD Lap Record op Suzuka