in

Nederlandse Tank doet een remtest

Dat is ook een manier van teambuilding, in je nette pak voor een aanstormende Leopard tank gaan staan. Het Nederlandse leger heeft inmiddels geen tanks meer dus het filmpje zal enige jaren oud zijn maar dat maakt het niet minder spectaculair.

De Leopard tank komt op volle snelheid afstormen en iedereen hoopt natuurlijk dat hij op tijd stopt. Het is net een gewone remtest, maar dan met een 68 ton zware tank en menselijke levens op het spel. Er worden wat vraagtekens gezet bij de echtheid van de video door andere sites, denken jullie dat de video echt is? Scroll naar beneden om te zien wie er als eerste een spier verrekt.

Video – Nederlandse Tank doet een remtest

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Haha…!!

    Lijkt wel heel echt dit filmpje..
    Je ziet onder andere eerst de dame in het gezelschap(4e van links vooraan) al wat zenuwachtig lachen als de tank komt aanstormen.En op de achterste rij kunnen er twee zich niet beheersen en kijken even snel achterom….

    Ik zou er zelf niet gaan staan …stel je voor dat die tank toch een metertje of 2 doorschuift….Maar ja,ik ben ook geen militair….

    Ciao..!

Reageer op deze video

15 minuten Hillclimb actie uit Polen

15 minuten Hillclimb actie uit Polen

Petrolicious - Honda CRX

Petrolicious – Honda CRX