in

Nederlandse Trucker moet voorkomen vanwege deze actie

En wij maar denken dat alle spectaculaire en bijzondere dashcam video’s uit Rusland komen. Mooi niet dus, deze video komt van een Nederlandse vrachtwagenchauffeur die een akkefietje heeft met een behoorlijk irritante automobilist.

Afgelopen juli reed deze vrachtwagenchauffeur keurig op de rechter rijbaan toen de auto voor hem ineens afremde. Om de automobilist te waarschuwen gebruikt de chauffeur eens flink zijn toeter. Daar was de automobilist niet van gediend en besloot de vrachtwagen een aantal remtesten te geven en onnodig langzaam te gaan rijden.

De vrachtwagenchauffeur probeert er omheen te rijden maar de automobilist gooit zijn auto er steeds voor, totdat de vrachtwagenchauffeur er genoeg van heeft en doet wat eigenlijk iedereen zou willen doen…. Daardoor moet hij wel voor de rechter verschijnen deze maand.

Video: Vrachtwagen vs Auto

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Vaughn Gittin Jr had een mooi jaar

Vaughn Gittin Jr had een mooi jaar

Audi R8 racet tegen motors op snelweg

Audi R8 racet tegen motors op snelweg