in

Need for Speed Heat Gameplay Trailer

De eerste trailer van Need for Speed Heat zag er zeer gelikt uit, maar dat is altijd met een zogenaamde ‘cinematic trailer’. Een gameplay trailer toont hoe het spel er werkelijk uitziet als je aan het spelen bent, en die trailer vind je hieronder.

Need For Speed Heat biedt dag en nacht gameplay. Gedurende de dag kunnen spelers deelnemen aan officiële races in de straten van Palm City, een fictieve stad in Florida. Politieagenten zijn alom aanwezig, maar ze houden zich aan de regels en delen alleen boetes uit aan bestuurders die de wet overtreden. ’s Nachts kunnen spelers deelnemen aan illegale straatraces, maar ze moeten uitkijken voor de politie die veel agressiever is dan overdag.

Spelers kunnen de politie afschudden door een garage of schuilplaats te bereiken, waar ook upgrades toegepast kunnen worden de auto’s. Dit is een integraal onderdeel van het spel, er is zelfs een bijbehorende app met de naam NFS Heat Studio. Hiermee kunnen spelers een aangepaste auto in de app bouwen en er vervolgens mee racen in de game.

Vanaf 8 november is Need for Speed Heat te koop.

Video: Need for Speed Heat Gameplay Trailer

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hoe de veiling van de Porsche Type 64 helemaal mis ging

Zie hoe de veiling van de Porsche Type 64 helemaal mis ging

Georg Plasa BMW E36 Judd V8.

De techniek achter de legendarische BMW E36 Judd V8