in

Need for Speed Movie Trailer

Dit is niet de trailer voor het nieuwste Need for Speed spel maar voor de Need for Speed film welke in maart 2014 in de bioscopen draait. Het plot is als volgt:

“Framed for a crime he didn’t commit, muscle car mechanic and street racer Tobey (Aaron Paul) gets out of prison determined to settle the score with the man responsible for his false conviction.” 

Origineel hé! De film komt slechts enkele maanden voor The Fast and The Furious 7 in de bioscoop, een franchise met ongeveer dezelfde formule. DreamWorks en Electronic Arts zullen ongetwijfeld in hun handen wrijven als Need for Speed hetzelfde succes boekt maar wij vrezen voor een tegenvallend resultaat voor de echte autoliefhebber.
Het is allemaal prachtig gefilmd en de film lijkt bomvol actie te zitten, maar op het moment dat een hillbilly politieauto een getunede Shelby GT500 bijhoudt is de realiteit ver weg.

Video – Need for Speed Trailer

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

LaFerrari aan het testen op Nordschleife

LaFerrari aan het testen op Nordschleife

De snelste Porsche 911 op 1 mijl

De snelste Porsche 911 op 1 mijl